Jump to content
Create New...

PysT

Pagrindinis Adminas
  • Pranešimų skaičius

    342
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    49

Pranešimai parašė PysT

  1. Pakeiciau I 12k minuciu . Pirma tyciotis is merginu kad ji mergina yra didelis no no . Antra ant adminu stumti uz tai kad darba atlieka savo vel didelis no no . Ir po to atejas i dc piktybiskai ta pati daryti . Turetum buti patenkintas kad ne visam banas ant visu servu, nes as asmeniskai ne viena toki uzbanines . 

    • Pakeliam 1
  2. stebejau tave ilgai , game sense tai eini ten kur žaidėjai yra tikrini kampus tik kur žaidėjai stovi, begi begi sustoji ziuri uz kampo , zmogus shiftina tu paemes spota lauki, tai padariau prielaida kad wh . atbaninsiu si karta ir paliksiu stebejimui . 

  3. 30 minutes ago, 2x2keturi said:

    O ar as cheatinau kad reiketu banint ? Ar cia jau pas jus tokia gaidiska sistema kad turi vac'a, tai visam gyvenimui uzmirst jusu serveri ? Ar tikrai cia sazininga viskas ? demo paziurek, as net nepazaidziu, turiu 1k valandu ant sito acc, ir vistiek banionat kad kadaise gavau vaca ? ziauru, jaunimas 😄

    O buvo sazininga kai cytinai ir kitiems zaidima gadinai ? Pas mus gaidiska sistema kad cyterems gaidziams neleidziam zaisti ? 

    • Pakeliam 1
  4. Tamsta Dariau . Kaip minejau jus uzbanintas buvote uz wh ir plius banu apejima ( taip jai esi BANINTAS musu serverije , su kitu acc negali losti pas mus ) tai ir vadinama bano apejimu .... demo ziurejimas jau neimanomas, nes demo laikomas menesi laiko ir po to auto trinamas . Todel dabar atsekti kaip minejau yra neimanoma . Todel pasitikesiu musu nebrendylom adminams kurie zemiaunplintuso ir paliksiu tamsta baninta . Bet aciu jog bandai . 

×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search