Jump to content
Create New...

Art

Pagrindinis Adminas
  • Pranešimų skaičius

    1577
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    19

Pranešimai parašė Art

  1. 5 minutes prieš, stepas30 said:

    Iq dropas neymanomas, nebent vartoji narkotikus ir kitas medziagas kurios ytakoja smegenu veikla. Kitas asmuo negali tai ytakoti. Kitas dalykas y betkokias valdas nuejus ar y betkoki projekta yra priristas prie kaskokios valstybes arba registruoti domenai ar ip. Ir jei kas parasytu skunda del kaskokiu tai dalyku, turetumet reikalu su lietuvos respublikos tarnybomis kurios veikia pagal lietuvos respublikos ystatimus ir jungtiniu zmogaus teisiu ystatimus. Nesate ce karalei ir tik reike jum sulaukti zmogaus kuris pasiskus uz netinkama administracijos ar zaideju elgesi. Ir nemanau jog jus sitam esate pasiruose

     Aha eik pasiskusk savo mamai 😞

  2. 24 minutes prieš, DaTroller said:

    Hmmm reiks uzmest keliems mapams per rcona, paziuret kaip ten veikia. Jei pvz bunant ilindusiam i teammate ir pasokus i virsu kas nutiktu, ar ant jo nusileistum ar i ji

    cia dar neaisku kokie mapo buginimai prasidetu, jei uzkeltu uz teksturu

  3. O tai kada zaidejas reiskia ne nuomone ? jei zaidejas pasako, kad tu duhas ar galima sakyt kad jis reiskia tik nuomone ? nu cia tokia nuomone jo, kad tu duhas ir tiek... kazkas cia nesirisa ar ne ?

    jei tavo nuomone pazeidzia taisykles, tai pats kaltas

    • Like 3
    • Pakeliam 1
  4. 13 minutes prieš, Profesorius said:

    Jus normalus ar jus klausyt nemokat awp mepe kalbu kad mergom parodyt demesio uztenka troliui arba kaip isireiskiau panardyt ir gauna admina ir dabar menulis man tai netoks is kaikuriu komentaru matos kad net temos neziuri o komentuoja ka trolis papraso ar kas. Kur as sakiau tam awp mepe apie nuogas nuotraukas? Kur jus gal ka manot kad pirmam video ten as? Ten manes net ner o jai jus del to ir sneku nes tik ten minima nuotraukos ir visa kita kur trolis prirase. Ir kokia musu pokalbio pradzia buvo troliuk pirmas zodis klausimas del marichuanos jau is to aisku kad nedelvisko esu isitikines 100% nes visko nezinojau ir to vaizdelio kur marichuana ir gele as vakar pirma kart maciau o tu troliuk prikisai sudo i visa tema ant manes visa suda supikej gali uzsipist su tuo mutu matau. 

    Stumkyt toliau vieni kitiem uz akiu as nors kiausius turejau pasakyt ka serve kalba uz akiu ir jai kazkam nepatinka vartikyt ka norit. 

    Ir troli maladec daba tavo pakalikai los kad as apie tas nude foto sneku nors is mano puses to nebuvo nes awp mepe as ir ten kalbos apie tai ner. O tas kitas mirage kur gelele su marichuana ten ta kalba yra bet manes juk ne, saunuolis pakurstyk ugni siuskle 

    Nu bet "parodyt demesi ir panardyt" cia kalba eina apie seksualinius dalykus, kaip dar jos gali pasireiksti, tai ir ero fotos ieina, ar ka cia turejai omenyje...

    Kaip ir pats sakei, bandei pateisinti, kad marihuana gavo bausme neteisingai ir ilindai i visa sita suda kartu su juo, nes ji gynei ir sakei kad jis teisus...

    O dabar marihuana palikai ir bandai pats lipti is duobes ;D

    • Ačiū 1
  5. 31 minutes prieš, yeetyeet said:

    Ką žinau, viskas čia normaliai atrodo, juk leidžia dėl naujų admin išreikšti nuomonę ir verticas ir trollis, jeigu kokios protenzijos kyla, galima parašyt jiems į pm, kad ir kaip bebūtų į daugelio žmonių nuomonę atsižvelgiama. Bet gal kažkas deeper vyksta, ko aš nzn, bet chill chebra, nėra taip blogai kaip viskas atrodo. Nebūtų Lietuva, jeigu valdžia netiktų.

    Nieko cia deeper nevyksta, tiesiog yra piktu zmoniu, kurie pastoviai niurzgia ir iesko prie ko prisikabinti, prisigalvojo nebutu dalyku, o profesorius ypac megsta tokius reikalus kai reikia pastumt ant ko nors, jam gali sakyti ka nori, net irodymus pateike, bet vistiek savo varo, net neatsiprase.

    Gaila tik tiek, kad tas 3men mute neatpirks datroliui padarytos moralines zalos.

    • Like 1
    • Haha 1
    • Pakeliam 2
  6. Vakar buvo tema del antifr33ze, kad jam duotas admin for free be anketos, bet gaila kad antifreeze ne mergina 😄

    Siandien jau merginos gauna free adminus, visi tie gandai labai seni, kad trolis dalina merginom admina uz nudes, as irgi girdejas, bet grynu irodymu nesu mates, gal kur purvinai paflirtavo ir gavosi meslas.

    Is visu 28 adminu, pas mus tik 4 merginos ir tai yra bandomieji laikotarpiai jei jum nepatinka jos tai salinsim.

    Todel visiskai pritariu datroliui, jei jau kaltini kazkuo rimtu, geriau buk pasiruoses rimtus irodymus, nes is forumo temu, nesu konkreciai mates apie sita dalyka, nebent seni geleles, vitos  ir datrolio konfliktai, kurie mazai ka irodo.

    Net jei ir datrolis duoda admina be anketos, visi adminu nepasitenkinimai sprendziami privaciai, o tai ka cia matau yra piktavaliskas stumimas ir zaideju nuteikinejimas pries datroli.

    Profesoriau jei jau isitikines , kad sakai tiesa, geriau pradek deliot rimtus irodymus, o ne kalbas is servo, kur kas ka sneka.

     

    • Pakeliam 3
  7. 15 minutes prieš, Nipirizhivaj Zdes VanDam said:

    Nueik į pirmą puslapį ir perskaityk visas žinutes ką rašei Tu, nepaisant to, ką rašė žaidėjas. This is the way how it should work. 

    Tai yra vadinama toxic. Aš nieko nebandau įrodyt, mano tikslas buvo tai paviešint. Galim rakint temą, gero vakaro! 🙂

    O tai kam tema rakint ? cia visai idomu, kai fylz sako jog "as kaltas" , bet nieko blogo savo poelgyje nemato ir teisinasi visais imanomais budais, net logikos nera

    Ateina sunkus laikai bachuru servui su tokiais adminais... net as nieko jam pasakyt negaliu, nes as nebunu serve ir nieko neismanau...fylzo logika....

  8. Cia esme savigarba, tu esi adminas, o ne marozas ir tavo darbas yra tvarka daryt ir graziai paaiskinti zaidejui serverio taisykles, kad saudymas i galva yra trukdymas zaidimui ir uz tai ten 1d. banas.  Su fylzu ir anksciau buvo daug problemu del jo nervu nevaldymo, taip kad si karta fylzas grizo bbdejas ant visu ir su adminu tik issipisinet is kitu... sakyciau nemaziau -2.

    • Ačiū 1
    • Pakeliam 3
    • Sodinam 3
  9. nu jo kazkaip stebina kad 20s neuztenka apsipirkt ir pavotint, as asmeniskai per 3s apsiperku, o antras vote iskart po pirmo eina ir vel nebent tu rushini, todel ir maiso

    tai galetu ijungt smegenis ir esant vote nerushinti, o pavotint...

    • Like 1
    • Pakeliam 1
    • Sodinam 1
  10. 1 minute prieš, l0udly said:

    ir geriausia ban reason kad atsisakau duoti main. Nu jo zmones matai uz mane galvoja, vot kaip buna.

    Nicka pasikeitei, tai neatpazino, toks jausmas, kad specialiai problemu ieskai 😄

  11. 15 valandas prieš , # Edga said:

    As beleka spaudziu kai tryhardinu net uzpisa ta lentele issokanti. Paskutiniuose round galetu kokia pauzele buti, kad maps normaliai eitu issirinkt ..  Map issirinkai ir gali lost toliau.. uztektu manau pilnai 10sec

    kiek as zaidziau ta lentele issoka roundo pradzioje

    • Ačiū 1
  12. 3 minutes prieš, 249 said:

    Kokiu man pasėkmių, gal tu juokauji ? Tu teigi, kad čia aiškinamas taip - niekam nerūpi, kad žaidėjas buvo užbanintas už orą, še tau unban'as, o admin'as tegul toliau kartoja tą uždarą ratą. Diskriminacija žaidėjų atvejų, kaip ir policijoje, ginama pareigūnai, kurie sudaužo kalinį kuris juos užbėsino, jokios jie teisės neturi kelti rankos prieš sulaikytąji, nesvarbu, kad jų emocijos išplėstos į nervus. Dar blogiau, čia nustatyta admin'o kaltė, ne kaip su pareigūnais, ten jie kategoriškai neigia savo veiklą daužant nukentėjusi, jis gi pats mat prisikapojo mėlinių po visą jo kūną.

    kokia bausme patarsi skirti adminui, kuris padare sita ziauru nusikaltima ?

  13. Prieš 1 Valandą, vericas said:

    Tokiu mapu yra pilna kurie "visai nieko", bet jie neturi ateities, nebent juos det per prievarta ir klausytis zaideju verkimo, gal po metu prigytu kai priprastu.

    tarkim paimkim koki tulip kuris idetas, visai geras mapas, tai kodel jo nezaidzia ? jei norit kad zaistu naujus mapus reikia daryti mapus pagal eile, be vote, bet sitas reikalas gali nuzudyti serva, ne be tie laikai, kai budavo tiek zaideju, kad galedavai deti ka nori ir zaideju nemazedavo, dabar nauji mapai atitarnauja tik pora kartu seip del idomumo - pazaidei pora kartu ir numetei, prigyja nebent is seniau zinomi, tokie kaip westwood.

    Tai idet galiu, bet nedesiu bet ko, turi dauguma pritart kazkuriam mapui, jei jum patinka ir norit isbandyt.

    • Like 1
    • Pakeliam 1
  14. 6 minutes prieš, gudwin said:

    siandien assaulta zaide bet siulyciau i nauja keist... Reik zaist ta kas buvo atnaujinta ir optimizuota

    tai nauja ir idejau, bet uzsidejo senas, reikia palaukti kol atsinaujins maplist

  15. 20 valandas prieš , CrissCross said:

    aplamai butu gerai pravalyt map isimt ne kelis o daugiau nes listas didelis is ju gal 10/15  map losiami

    galima butu tik pakeist viena kita, bet valyt nepritariu

×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search