Jump to content
Create New...

metafora

Narys
  • Pranešimų skaičius

    14
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    1

metafora paskutinį kartą laimėjo Gegužės 8 2020

metafora turėjo geriausiai įvertintą turinį!

Asmenine Informacija

  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilyje apsilankė

1658 profilio peržiūros

metafora's Achievements

Specialist

Specialist (3/27)

8

Reputacija

  1. vien dėl to, kad rašo w vietoj v, jau rodo, kad nebūtų geras sprendimas jam adminą duot tbh.
  2. realiai, tai galimai. :Dd tiesiog auginu plaukus dabar, nešioju oversized oldschool rūbus ir klausau indie/alt rock :Dd manrods atitinku, tik nesu depresuotas. bet šiaip ačiū ačiū, tavo žiedai irgi kieti. matosi, kad irgi prie stiliuko toks.
  3. 1. Nick žaidime: metafora 2. Vardas: Karolis. 3. Amžius: 20. (Atrodau kaip 14 tho) 4. Gyvenamoji vieta: Gargždai. 5. Šiokia tokia CS istorija (kada pradėjote, kiek metų žaidžiate, gal turite kažkuo pasigirti ką per tą laiką pasiekėte): Po pamokų pradinėse klasėse su draugeliais ir klasiokais eidavom į kompiuterinę pašaudyt Cs 1.6, tai ir žaidžiu nuo to laiko (apie 10 metų turbūt +-). Šiaip pagrinde žaisdavau tik Surf/Knf/Deathrun serveriuose, perėjęs į csgo taip pat surfinau, bet jau kokie 3 metai, kai tik pašaudau truputį. 6. Laisvalaikio užsiėmimai, gyvenimo būdas (kuo kvėpuojate): Nieko gero gyvenime šiuo metu neveikiu tbh. Studijuoju, tai laisvo laiko nėra per daugiausia, bet kai jo atsiranda, tai va ateinu pašaudyt arba į lauką su draugais išeinu pabimbinėt(karantinas, tai šiuo metu atsakingai namuose konservuojuos į daržovę). 7. Nuotrauka: neišsirinkau vienos gražiausios, tai va. ;(((( https://imgur.com/a/8COhjrf
  4. metafora

    I got banned

    aš tik nepagaunu, kodėl tu angliškai pacas kalbi, kai pas tavęs lietuviški nickname'ai :DDD Čia tipo pašnekėsiu angliškai, apsimesiu, kad nieko nesuprantu ir unbaną gausiu? :DD juokdarys
  5. metafora

    Banned?

    Vis tiek, kol nėra vac'o 365+ dienų ant 'zattwho', negalėsi čia žaisti, nors ir tie accountai ne tavo. :Dd
  6. metafora

    Gavau ban xd

    Aha mačiau, tik biški netikėtas toks, nes gavau flasha kiek pamenu, nusisukau greitai ir išmetė iš serverio. Juolab, kad žaidžiu čia puse metų kažkur ir dar į adminus užpildęs esu, tai jokio pagrindo cheatint kaip ir. Ir šiaip kiek mačiau sistemai automatiškai aptikus cheatus banina permanent, o man užsidėjo tik 6 valandų tai kinda confused biški kas čia įvyko.
  7. metafora

    Gavau ban xd

    nelabai moku forumu naudotis, nerandu kur redaguoti, bet gal įtakos turi ir mob duomenų intikas, nes telia grybą pjauna. Nes banuose rodo švedijos vėliava for some reason, nors ne prie ko ji realiai.
  8. Jūsų Nick bei steam ID - metafora, STEAM_1:0:21520954Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2 DM ) - 2. (dustas 2)Ką darėte prieš gaunant baną - išpeekinau longą, gavau flashą ir gavau baną turbūt, idk, nieko nedariau, gal kažkurį iš F mygtukų netyčia paspaudžiau kai granatą išsitraukt mėginau, gal sistema užtriggerino, kad tipo tas mygtukas togglina ir gavau baną. 6 valandos tik, galėčiau išlaukti, bet kad visiškai lempinis tas banas čia dabar :DddKuris admin nubaudę ? - Console.
  9. 1. Nick žaidime, bei amžius ( N 17-18 ) - metafora, 19.2. Jūsų STEAM_ID ( STEAM_0:0:00000000 ) - STEAM_0:0:215209543. Trumpai papasakokite kodėl norite tapti Adminu? - Ne paslaptis, kad šiuo metu 2 serveryje yra šioks toks balaganas, ateina vaikučiai, triukšmauja ar dar kaip nors teršia žaidimą, daug išsišokėlių ir šiaip visokių cheaterių. Tai iš esmės tam, jog pagerinčiau kitų žmonių žaidimo kokybę. Pastaruoju metu atsiranda vis daugiau laiko, kadangi karantinas ir šiaip studijos tokios meh palikusios nes nuotolinis mokymasis, tai žaidžiant mėgstamą žaidimą, kodėl gi tuo pačiu metu nepabandžius prižiūrėti ir serverio, kuriame žaidžiu. :Dd4. Ar esate kada nors buvęs administratoriumi, jei taip kuriame serveryje? - Yra tekę Cs 1.6, CS:S laikais. Laikiux serveriuose.5. Kiek laiko praleidžiate mūsų serveriuose? ( apytiksliai į dieną, į mėnesi) - Dažniausiai kažkur apie 1-3 val., bet atsiradus atsakomybėms išeitų ir ilgiau turbūt.6. Kurio serverio administratoriumi norite tapti ( #1, #2, Deathmatch ar deathrun serverio admin ) - 2.7. Ką darytumėte, jeigu žaidėjas ( galbūt netgi draugas ) nusižengtų taisyklėms? - Įspėjimas >> jeigu nepaiso įspėjimo - atitinkama bausmė (mute/gag/ban/kick).8. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? - Galbūt kažkokie konkursiukai forume/serveryje bei serverio tvarkos palaikymas. P.s. žinau, kad randomas, bet galbūt ir galimybė užsitarnauti šiokį tokį vardą projekte hehe.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search