Jump to content
Create New...

Drolis

Veteranas
  • Pranešimų skaičius

    224
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    17

Drolis paskutinį kartą laimėjo Birželio 8 2021

Drolis turėjo geriausiai įvertintą turinį!

Asmenine Informacija

  • Vieta
    Pragaras
  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilyje apsilankė

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nebus rodomas kitiems nariams.

Drolis's Achievements

Colonel

Colonel (22/27)

141

Reputacija

  1. Drolis

    Unban

    Jeigu zmogus pasako kad tai yra sudservis, bet tada patikina kad TIKRAI CIA ZAIS, ar tai nedaro jo sudu demonu :o? cia taip, pamastimui.
  2. +rep rec Aktyvumas nice tiek serve tiek bx discorde.
  3. Drolis

    Del unabno

    tebematome tik nuo 2021 pradzios duomenis bet va dar 2 https://steamcommunity.com/profiles/76561199157690092 https://steamcommunity.com/profiles/76561199167695728 Tai galit pakeist i perm jei norite.
  4. Drolis

    Del unabno

    turi buti ir daugiau tu vacu, gal tesiog nedarasiau kadangi duomenu baze pasikeitus, daug nebematome, bet pamenu sita, apie 3 vacai pas pacuka. Gyresi kad jam px, eis kitur zaist, na tai pasirupinau kad neitu zaist kitur.
  5. Drolis

    Unban

    Neisigalvokite tamsta. Su jumis niekada nesu bendraves ir zodziais apsikeites, bana uzdejau AS nes spejai pasimuilint nuo priziuretojo kuris buvo serve rustybes 😄 Ir kurgi "neuzsigruzins" kai sukauji savo pamilta digitala.
  6. Drolis

    Unban

    Uzsikirtes jis yra nepamenu TIKSLIAI zodis i zodi ka snekejo/bazarino bet jis is digitalo. SMARKIAI reklamavosi pas mus IR rampage projektose, nes ju adminai NETGI PATYS rase, nes labai retai bendraujame su jais, galvojo kad cia musu zaidejas, pirmom dienom kai jis ejo reklamuotis. Stume ant visu projektu isskyrus digitalas, skatino zmones eiti zaisti ten, niekino zaidejus MASISKAI, po to atejusius situacijos malsint priziuretojus, prie ju akiu skatino zmones nelosti ir eit pas jos, minejo kad po to i bachuru ir slimi servus eis kazkuris ten jo draugelis, nes jis ne vienas buvo. Butu anksciau tema sukures, dar buciau isimines 100% tikslumu koks servas, ka sake ir visus veiksmus. Vienintele priezastis kodel ir neatejo pas jus reklamuotis, nes pas mus atejo pirmiau, tad isoviau piliule per abu projektus - stai bande pas jus jungtis pacas ta pacia savaite, spekite, ar paprastai pazaist ar nemokamai pasponsorinti kazka :D? Visa 2020 Gruodžio mėnesi jis dedikavo REKLAMUOTIS per visus projektus (Proof rasit naujam komentare, ikelsiu). Jusu reikalas ar atbanint ar ne, bet cia vienas nagliausiu ir toxiskiausiu zmoniu kiek pamenu is priziuretoju kurie susidure atpasakojimu. Jei reiks, galesiu bandyti papildoma komentara gaut is ju kai bus laisvesni, gal atsimins ka jis cia pries puse metu bazarino konkreciai. Siulau be rimto VIP isigyjimo kokiem 4 menesiam net nesvarstyti paco anketos.
  7. +rep marri. Naikina ir atkasineja cheaterius nuo 2017.
  8. Drolis

    mK. banas

    Taipogi pamirsai paminet kai kuriai tema kad pries 4d pas mus (vimo) gavai bana nuo bachuram gerai zinomo veikejo @falcON? uz cheatus ;). Aisku gavai ant savo dar vieno alto https://steamcommunity.com/profiles/76561199151161633 Nejuokinga tau paciam taip issidirbinet ir mulkint cia esancius adminus? Galvoji del kiekvienos siuksles kaip tu puls ziuret demo ir gaudyt, svaistydami savo brangu laika? Nejuokauk.
  9. Drolis

    mK. banas

    VIMO projekte zaidei su sia paskyra https://steamcommunity.com/profiles/76561198953622300 nuo 2020-08-23 iki 2020-09-11 Naidojant dabartini savo IP adresa kuri turi iki dabar, kas irodo kad jis nera dinaminis ir paskyra tavo. Galvoji projektai negali bendradarbiaut kad siuksliukus kaip tu atkastu :D? Tavo sessions prisijungimu ant vacintos paskyros:
  10. Drolis

    Nauji BHOP mapai

    Sumesk mapus, butinai sudek workshopinius, su kovalskiu nueisiu apziuret ar geri, nebuginti ir jei tiks, sudesim zonas ir galesim paleisti. Jei dar turi ideju rastelk. (zinau sena tema bumpinu) bet reik kazka daryt su servu 😄 tai visu opinion laukiam
  11. Drolis

    Ban

    Tai pirmiausia as taves net nepazystu, apsiramink, atvesk ir sutink savo keliais. Kam man random zmogu kuris man nieko blogo nepadares sitaip "pakist" kad jis gautu bana per 2 projektus (16 servu) vienu metu? Pamastyk 🙂 Antra, uzbaninta ne tavo paskyra kuria tu pateikiai o ip adresas kuris yra pastovus, statinis ir is kurio zmogus uzbanino VISA SERVERI ir jo zaidejus, ko pasekoje buvo zala rimta padaryta. As tau neturiu ko aiskintis ar atsakineti kai tu nesiorentuoji net kas vyksta. Jei tai ne tu, reiskia koks tavo brolis, kaimynas, tevas, kuris zaidzia is to paties interneto :). Bet kokia realybe ka tai isties vyksta jau isitikint gali tik tu. Tad priminimas, nes cia paskutine mano zinute. Klaidos is mano puses nebuvo, uzbaninta ne steam paskyra o IP ADRESAS IS KURIO PRISIDIRBTA., O TO IP ADRESO NETURECIAU JEI SU JO NEBUTU JUNGTASI PAS MUS, (THINK FAST). Tikiuos i klausimus atsakiau. Sekmes ir jei pageidauji tarkis su bachuru pagr adminais verticas ir pilkiuke del unban issipirkimo jeigu jie sutiks ir nores. Jei ne tai dar geriau.
  12. Drolis

    Ban

    Tai jeigu atsiranda koks toxic asmuo kurio tikslas kenkt projektam, tai taip. kaip ir bendrus ddoserius, scammerius ar kitus vagis (ir rimtus cheatus) bendrai baniname, tai ir sitos reiktu. Nezinau ka jis cia buria, bet jeigu baninau as su tokiu reasonu (sunku patikrint nes nematau jo ip dabar kazkodel forume) reiskia ir pacio bullzai (vimo ownerio) prasymu ta dariau ir tai 100% neisgalvota. Jeigu man pilkiuke ar mask kazka permeta prabanint, taip ir padarau neklausdamas, gi niekas "siaip" netampys zmogaus per kelis projektus uz menknekius, reiskia rimtai prisidirbes 🙂
  13. Drolis

    Ban

    SItas siuksle turint privilegijas partneriu projekte isbanino viso servo zaidejus (visiskai visus 30 zmoniu). Man atrodo pilkiukei arba maskui buvau del jo pranses kad baninsiu ir gavau sutikima (nepamenu kuriam is ju rasiau, senokai buvo). Bet reasonas legit, lai neisijaucia
  14. Cia gi jo kaimynas vogia is jo interneta ir cheatina, ne jis. ka jus "pjaunat gryba", atbaninkite. To paciu uzmetu vimo projekte, matau ir ten zaide su keliais is siu accountu.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search