Jump to content
Create New...

tabak

Narys
  • Pranešimų skaičius

    6
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Asmenine Informacija

  • Vieta
    Klaipėda
  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilyje apsilankė

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nebus rodomas kitiems nariams.

tabak's Achievements

Private First Class

Private First Class (2/27)

1

Reputacija

  1. tas žmogus jau nebežaidžia šiame serve ir nemanau, kad gera idėja priminti situaciją, kuri įvyko prieš beveik metus 🙂
  2. klystate gerb. p.moderatoriau, jūs užbaninote mano main tą pačią minutę kaip ir mane patį su reason: "šiukšle", o su kuriuo žaidžiau tuomet serve: "antirecoil"
  3. Temos pavadinimas: Gavau Ban/Gag/Mute Jūsų Nick bei steam ID tabak main - https://steamcommunity.com/id/tabakos/ 2nd main https://steamcommunity.com/id/SorryAlreadyInUse/ Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? - 00:08 , 2019-06-28, de_overpass 2-jame bachūrų serveryje. Kuris admin nubaudė ( jeigu žinote ) - werticas Aprašykite už ką adminas uždėjo bausmę ? - Neįsivaizduoju už ką yra nustatyta bausmė. Tiesiog atėjau su gera nuotaika i serverį su savo 2nd mainu pažaisti po esea matcho ir staiga mane užbanino, pasirodo permament, o reason už antirecoil ir dar užbanino mano main acc su reason "šiukšlė". Tai ne tik banas ,kaip geriausiai būtų manoma per klaidą, bet ir banas dėl neapykantos žmogui, tokie veiksmai gadina šio projekto vardą ir prašau paaiškinti kas čia per bezabrazija. Proof yra sourcebanuose, ir tai yra įrodymas, todėl papildomų photo nededu.
  4. Jūsų CS:GO slapyvardis bei nuoroda į STEAM profilį: tabak https://steamcommunity.com/id/SorryAlreadyInUseJūsų CS:GO rank Competitive/ESEA/FaceIT platformose: 10lvl fcKiek valandų esate pražaidęs CS:GO?: 600h
  5. Jūsų Nick (su kurio žaisite turnyre) - tabak Steam id arba link i profilį - https://steamcommunity.com/id/tabakos/ Jusu CS:GO rank? - ge Kuria komanda nori atstovauti? - maistininkai Atmesta, banned playeris.
  6. MaSk

    Labas tabak

     tavo statusas pasikeite.

    View Member

  7. MaSk

    Labas tabak

     tavo statusas pasikeite.

    View Member

×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search