Jump to content
Create New...

DNA | csgobounty.com cs.money

Narys
  • Pranešimų skaičius

    6
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Asmenine Informacija

  • Vieta
    Klapėdos r.
  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilyje apsilankė

2313 profilio peržiūros

DNA | csgobounty.com cs.money's Achievements

Private First Class

Private First Class (2/27)

0

Reputacija

  1. Jei per csgo settingus išjungiu Laptop power saving (per pačio laptop power saving settingai padaryti ant max performance btw), man atsiranda input lagas, ir per 3 metus, kiek žaidžiu csgo, kad ir ką bedaryčiau jis išlieka. Net ir išjungus power saving (per csgo) ir išjungus fps limitą, man fps visvien palieka 58-60. Nesvarbu ar aš perrašau cs, ar net visą OS, tas dalykas išlieka. Kitas dalykas, kam reikia serveryje įjungti tą minmum fps ribojimą???? Iki tol visi normaliai žaidė ir nebuvo jokių bėdų. O dabar net nebeina prisijungti į serverį. Ir nereikia sekti pasakų, kad "Csgo neduoda zaist su maziau nei 60 fps.". Tik per paskutines 1-2sav. nebeina prisijungti nei į vieną bachūrų servą dėl to nelemto fps ribojimo. Iš kur žinau kad tas fps ribojimas uždėtas TIK bachūrų serveryje? Iš to žinau, kad į VISUS serverius, (ir turiu omenyje VISUS) eina prisijungti ir žaisti normaliai, išskyrus bachūrų. Mano pasiūlymas būtų išviso išjungti šį bereikšmį nustatymą (ar apsaugą, kad ir kaip ji vadinasi..), kadangi iš jo nauda tik tokia, kad žmonės, kurie neturi žaidimam skirto kompo (įskaitant mane) nebegali žaisti Jūsų serveriuose.
  2. Jei pasidarau fps_max 0, tarp csgo ir pelės paslinkimo atsiranda ~0.5s delay, todėl pasidaro gana sunku normaliai nusitaikyt. todėl ir žaidžiu su 60fps.
  3. Žaidimas: CSGO Serveris: #2 Nuo šiandien pradėjo kickint iš serverio už fps. Pagal error lentelę fps turi būti >60, tačiau net jeigu per savo laptopą nustatau fps_max 0 (išjungiu fps apribojimą) mane visvien kickina iš serverio ir meta tą pačią lentelę. Nežinau ar taip yra tik man ir, ar šitas nustatymas buvo įjungtas per klaidą ar specialiai (kad ir kokia tam būtų priežastis), bet būtų labai gerai, kad šį nustatymą išjungtumėte.
  4. Tik paaiškinau kodėl banus gavau net nespėjęs į servą prisijungt, bet dėl bano negaliu pykt, pats kaltas esu P.S. Ačiū, kad tik 1mėn. banas, o ne visam laikui
  5. Aš esu ant klavietūros pasidaręs bind'ą, kad kai paspaudžiu tam tikrą knopkę man tam tikru intervalu spamina space (panašiai kaip su ratuku, tik patogiau ir spamina space tol kol laikau nuspaudęs knopkę). Ir banas pareina, jei bhopinu (tiksliai nepamenu) 6-10 roundus iš eilės ir daug kartų per roundą. O dėl kitų banų skirtingos priežastys yra, nes, nemeluosiu, porą kartų bandžiau free cheat'us pasiėmęs soft aimą įsijungt, bet vos įjungęs prasileidau baną :D Po poros kartų atsibodo ir ištryniau :D + tas, kad bent atvirai pasisakau nebandydamas atmazintis xd O čia screen shotas bind'o http://prntscr.com/j0ttci
  6. 2018/04/04 13:20 prisijungiau į #2 Bachūrų serverį, norėjau roundo pabaigoje paleisti sound efektą per SLAM (http://slam.flankers.net/) ir gavau 4h baną (žinau kad trumpas banas, bet visvien norėjau pažaist, o dabar nebegaliu :D). Beje 2 kartus gavau baną už bhopinimą su pelės ratuko bindu (1 kartą) ir su klavietūros (makro) bindu. Dėl bhopinimo pasakau, kad žinotumėt, jog egzistuoja tokia anti-cheato spraga.
  7. Labas DNA | csgobounty.com cs.money

     tavo statusas pasikeite.

    View Member

  8. Labas DNA | csgobounty.com cs.money

     tavo statusas pasikeite.

    View Member

×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search