Jump to content
Create New...

domantaka

★Vip★
  • Pranešimų skaičius

    189
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    12

domantaka paskutinį kartą laimėjo Balandžio 2 2021

domantaka turėjo geriausiai įvertintą turinį!

Apie domantaka

Paskutiniai profilyje apsilankė

4572 profilio peržiūros

domantaka's Achievements

Lieutenant Colonel

Lieutenant Colonel (21/27)

86

Reputacija

  1. 1. Nick žaidime, bei amžius ( Nuo 17metų ) - 22 2. Jūsų STEAM_ID arba profile( STEAM_0:0:00000000 ) - STEAM_0:0:79523149 3. Trumpai papasakokite kodėl norite tapti Adminu? - noriu mutinti vaikus ir baninti čyterius 4. Ar esate kada nors buvęs administratoriumi, jei taip kuriame serveryje? - taip, bachuru antrame serveryje 5. Kiek laikote žaidžiate šitame projekte ( apytiksliai ) - po 5 val į dieną 6. Kurio serverio administratoriumi norite tapti ( #1, #2, Deathmatch ar retake serverio admin ) - #2 7. Ką darytumėte, jeigu žaidėjas ( galbūt netgi draugas ) nusižengtų taisyklėms? - baninčiau
  2. epic games, nt filthy scum
  3. domantaka

    unnmute

    minėjai, kad esi mafijozas ir turi savo projektą kuriame žaidžia 200 žmonių, todėl manau pinigai tau nėra problema.
  4. domantaka

    -Admin vafliuzui

    tu gal juokauji? :DD Tas chuijnia buvo tiesiog išjuokta ir susigyventa. lol
  5. domantaka

    idomu

    Dabar kaip tik specialiai nuėjau ir kelis kartus parašiau tą komandą ir negavau jokio bano. Kam man tau kažką rodyt? Yra komanda kuri sutvarko problemą, nori naudoji, nori ne. Ir kaip gali būti kokia nors komanda CS'e kuri veiktų ir nebūtų įrašiusi pati Valve? Man jau kartojasi ta pati situacija kurioje svaigai, kad sensitivitį įrasyta mažiau už 1 ir auksčiau už 10 yra nelegali.
  6. domantaka

    -Admin vafliuzui

    @MaSk Kada tu paskutinį kartą buvai bent viename iš servų? 😄 Revive sistema yra pati didžiausia šūdo krūva, net neįsivaizduoju iš kur tokia idėja atsirado. VIP žaidėjai suprantu moka už paslauga ir t.t., bet full armoras ir deagle pirma rounda kai visi kiti su usp ir glockais buna, čia max retarded shit ever. Piranesi smoke bugas tebe egzistuoja, vienintelis pliusas, kad ne daug kas žino. Beje, kada kas nors iš viso paskutinį kartą siūlė idėją serveriui kuriam nors? Dedi kažkokius random nesąmones pagal savo nuožiūrą ir kurie dažnai būna bugovi ar visai be ryšio.
  7. domantaka

    idomu

    spammint jos tikrai nereikia, vieno karto užtenka. Visur veikia(faceit ir matchmaking platformose) na jeigu kas nors bijo rizikuoti banu, tegul nenaudoja.
  8. domantaka

    -Admin vafliuzui

    RIP Trollis 1865-2015~ . Kokia tikimybė, kad 80% proc. naujų adminų net nežino komandų? Ir šiaip, šiuo metu, kada serveris turi nemažai populiacijos, reikėtų sugrąžinti anti non prime sistemą, kad visoki urodai neslankiotų. Dešimtys bugų, DM servo idėjos, į kurias buvo žadėta atsižvelgti prieš 6 mėn tebėra užmirštos. Kur mano veteran badge btw?
  9. domantaka

    idomu

    rcon parasai i concole ir susitvarko
  10. domantaka

    labukas

    acargei deika, nes dar ir čia gausi bana už toxicity
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search