Jump to content
Create New...

oteek

★Vip★
  • Pranešimų skaičius

    25
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    11

Other groups

Narys Veteranas

oteek paskutinį kartą laimėjo Sausio 31 2022

oteek turėjo geriausiai įvertintą turinį!

Apie oteek

Asmenine Informacija

  • Vieta
    Vilnius
  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilyje apsilankė

3379 profilio peržiūros

oteek's Achievements

Sergeant First Class

Sergeant First Class (6/27)

58

Reputacija

  1. Siūlyčiau visiškai išimti Cyberpunk mapų versijas, nes tai tik "inferior" versija mano nuomone. Bežaisdamas pastebėjau, jog performance mažesnis (blogai optimizuoti, kai kuriuose vietose rija fps per daug, o gal čia tik man...) + priešai sunkiai matosi kai kuriuose tamsiuose kampuose (ypač ant Cyberpunk Mirage).
  2. oteek

    Dropas

    čia jau reikėtų aukštesnios hierarchijos žmonių klaust : )
  3. oteek

    Dropas

    Visi keisai kuriuos gauni iš serverių žaidimo pabaigoje yra tikri. Tie "skin dropai", kuriuos matai serveryje nėra tikri, jie niekur neeina, jie čia tik dėl vaizdo (nežinau kodėl tokį dalyką iš vis idėjo, manau tai labai klaidina žmonės kai kuriuos). Kitaip sakant, čia serverio plugino darbas.
  4. oteek

    oteek 2

    1. Nick žaidime, bei amžius ( Nuo 17metų ) - oteek, 20 2. Jūsų STEAM_ID arba profile( STEAM_0:0:00000000 ) - STEAM_0:0:29784576 3. Trumpai papasakokite kodėl norite tapti Adminu? - labai trūksta tvarkos pirmame serveryje. 4. Ar esate kada nors buvęs administratoriumi, jei taip kuriame serveryje? - savo gmod + savo csgo retakes. 5. Kiek laiko praleidžiate mūsų serveriuose? ( apytiksliai į dieną, į mėnesi) - į dieną nuo 5 min iki kol atsibosta. 6. Kurio serverio administratoriumi norite tapti ( #1, #2, Deathmatch ar deathrun serverio admin ) - #1 7. Ką darytumėte, jeigu žaidėjas ( galbūt netgi draugas ) nusižengtų taisyklėms? - visiem galioja tos pačios taisyklės. 8. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? - demo peržiūra, jei reikia net ir map pakoregavimai.
  5. oteek

    rEc į adminus

    turiu vilties, kad sugebėtų prikelti pirmąjį serverį. + pabandymui.
  6. 1. Nick žaidime, bei amžius ( Nuo 17metų ) - oteek, 18 2. Jūsų STEAM_ID arba profile( STEAM_0:0:00000000 ) - STEAM_0:0:29784576 3. Trumpai papasakokite kodėl norite tapti Adminu? - nes dar vis reikia tvarkos. 4. Ar esate kada nors buvęs administratoriumi, jei taip kuriame serveryje? - savo gmod serveryje lol. 5. Kiek laiko praleidžiate mūsų serveriuose? ( apytiksliai į dieną, į mėnesi) - į dieną nuo 5 min iki kol atsibosta. 6. Kurio serverio administratoriumi norite tapti ( #1, #2, Deathmatch ar deathrun serverio admin ) - #2 7. Ką darytumėte, jeigu žaidėjas ( galbūt netgi draugas ) nusižengtų taisyklėms? - visiem galioja tos pačios taisyklės. 8. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? - demo peržiūra, jei reikia net ir map pakoregavimai.
  7. oteek

    Banas :D

    visiskai nesuspicious
  8. oteek

    #2 servo modai

    Patikrinau šių naujų modelių hitbox'us ir jie yra tokie patys kaip ir ant normalių modelių: Tačiau del kai kurių skinų pašalinimo pritariu, tie kurie blogai matosi ir labai įsilieja į žemėlapį.
  9. Jūsų Nick (su kuriuo žaisite turnyre) - Oteekswam Steam ID: STEAM_0:0:29784576 Jūsų CS:GO rank? - lem Kuria komanda nori atstovauti? - #Maistininkus
  10. Nauji pakeitimai: awp_lego_2_aced: Optimizacijos mide. Pervadintas iš awp_lego_2_aced_d į awp_lego_2_aced_d2. de_tuscan_fixes_csgo: Sutaisytas radaras. Dėl sutaisyto radaro pervadintas iš de_tuscan_fixes_maw į de_tuscan_fixes_maw2. Siuntinys: https://drive.google.com/open?id=1f7OIZE-BafXZOvRvV_6EnxXUTsER9mp2
  11. Kadangi neturėjau ką veikti, aš dar aptvarkiau ir jūsų mylima de_tuscan'ą. (galėčiau pakeist ir posto pavadinimą, bet neradau kaip) Pakeitimai: Sutaisyti tekstūrų bug'ai CT spawne. A saitę pakeistos šūdinos medinės durys į žymiai geresnes, optimizuotas ir kurios pačios neužsidaro jum ant nosies. Geresnis apšvietimas. Žemėlapio pavadinimas būtinai turėjo būti pakeistas iš de_tuscan_fixes_csgo į de_tuscan_fixes_maw. Pakeitimų ss: https://imgur.com/a/JBAnCVF Siuntinys: https://drive.google.com/open?id=1yoV-vGFA4hib-2edp-aRt2PZigOY_I9M Jei kils problemų, rašykit čia.
  12. Sveiki, norėjau pasiūlyti awp_lego_2_aced pataisymą ant pirmo serverio. Problema buvo ta, kad žemėlapyje vienos kopėčios neveikia ir užsimaniau sutaisyti šitą bug'ą visam laikui. Priežastis kodėl neveikė yra paprasta: jos buvo blogai sukonfiguruotos: Tikiuosi Jūs priimsit mano pataisymą. https://drive.google.com/open?id=12s-OUJVZeQoCtKBxxTe_CMGvWGkOWKG_ P.S.: Šis atnaujinimas pakeis žemėlapio pavadinimą, kad žaidėjam nekiltų problemų dėl skirtingų žemėlapių versijų. ("awp_lego_2_aced" į "awp_lego_2_aced_d")
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search