Jump to content
Create New...

Legit Haskis

Veteranas
  • Pranešimų skaičius

    304
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    4

Legit Haskis paskutinį kartą laimėjo Kovo 18 2022

Legit Haskis turėjo geriausiai įvertintą turinį!

Asmenine Informacija

  • Vieta
    Šiauliai
  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilyje apsilankė

12025 profilio peržiūros

Legit Haskis's Achievements

Major General

Major General (24/27)

-264

Reputacija

  1. Sveiki, Spėju kadangi radom vieną, gali būti ir daugiau... map'as: de_cbble Bug: mažiau nei 5x5, rašo site B locked, nors yra atvirkščiai, lockintas A o plantint leidžia B 😕 @MaSk įmanoma ką nors pataisyti individualiems mapams?
  2. Sveiki, Paliko įdomu ko čia tiek ginčijatės ir nei vienas normaliai nepaaiškinat situacijos. Peržiūrėjus Demo pakankamai aišku pasidarė kodėl... Tai pirma: abu toxic 😄 Chronologine tvarka vienas ant kito "Švelniai pastūmė", pasidaužė komandom (Speed 0 bei kick (reason Duchas), o galiausiai po "Bybčiulpio" gavo ban'a 😄 Abu parodot pakankamai neprofesionalų elgesį ir mano manymu neturėtumėt būt adminais 🙂 Demo link: https://www108.zippyshare.com/v/ATrTgMm7/file.html
  3. Tai kaip geronimo minėjo, trečia savaitė kaip nieko nedalinau, tai po vieną už kiekvieną savaitę 😄
  4. +rep MaSk, geronimo, PysT Maskui už fast responses ir bug fixus, geronimo šiaip mldc, o PysT manau ir taip aišku 🙂
  5. Buginančių pasitaiko nemažai, bet lygiai taip pat pasitaiko ir tokių kas tiesiog visą round'a prašoka spawne.. Kai tai daro vienas ar du, tiesiog nubaudi arba gražiai perspėji. Kai tai pradeda daryti puse komandos, kažkaip nesinori sušaudyt tiek daug bausmių, bet tuo pačiu nervuoja ir likusią komandos dalį... Manau galima pastebėti ir pažiūrėti +/-. O pakeisti manau nebūtinai kažkokiu pluginu, manau galima būtu peržiūrėti turimų žemėlapių sąraša, mažiau žaidžiamus pašalinti, ir įdėti keletą naujų. Nes jau ne kartą girdėjau kaip vieni ar kiti map'ai visiškai nepatinka, ir pasigenda kitų..
  6. Sveiki, Siūlau išimti šokius iš pagrindinio public serverio. Trugdo žaidimui, galima žiūrėti per kampus iš trečiojo asmens.
  7. Legit Haskis

    Dropas

    Na, man irgi toks pat klausimas buvo, ar čia labiau bug'as visuose comunity serveriuose ar nevisai. Manau kad gal @MaSk galėtu atsakyti? 🙂
  8. Matomai kažkam nepatikau, o ir forume nuo 2015 nebuvau lankęsis 😄 Jei rimčiau, tai spėju buvo vaikų kam nepatiko griežtesnės bausmės už pasikartojančius taisyklių laužymus 🙂
  9. 1. Nick žaidime, bei amžius ( Nuo 17metų ) - Legit Haskis, 27 2. Jūsų STEAM_ID arba profile( STEAM_0:0:00000000 ) - https://steamcommunity.com/id/legithaskis 3. Trumpai papasakokite kodėl norite tapti Adminu? - Paskutiniu metu dažnai lankausi serveryje. Dažnu atveju tenka girdėti daug klyksmų ir verksmų nuo kurių net ausis skauda. Manau galėčiau prisidėti prie bendros tvarkos palaikymo serveryje. 4. Ar esate kada nors buvęs administratoriumi, jei taip kuriame serveryje? - Taip, Bachuru servo. 2012-2015 (CS:S) 5. Kiek laikote žaidžiate šitame projekte ( apytiksliai ) - Give or take 8-9 metus. 6. Kurio serverio administratoriumi norite tapti ( #Public, #Retake, AWP ir t.t ) - Public 7. Ką darytumėte, jeigu žaidėjas ( galbūt netgi draugas ) nusižengtų taisyklėms? - Taisyklėms išimčių nėra 🙂 8. Kaip manai, kuo tu busi idomus zaidejams ir kaip sugebesi kuo daugiau ju pritraukti i projekta? Manau, būsiu pakankamai draugiškai bei teisingas. O palaikant tvarką serveryje jų bent jau nemažės. Ir kaip bonusą pridedu šiandien užgaudyta WH: Nick: Fl1ksas Demo: https://www37.zippyshare.com/v/T2bS7TPY/file.html Steam_ID: STEAM_1:1:641632778 P.S. Linkas i mano seną anketą prieš 10 metų:
  10. Sveiki, Norėjau pranešti, kad jeigu jums prisireikia admino, kai serveryje jo nėra, galite arba prisidėti mane į friend listą steame ir rašyti į pm, arba tiesiog užsukti į BS TeamSpeak serveriuka, kuriame mane galėsite rasti tikrai dažnokai :) TeamSpeak: ts3server://79.98.29.165 Steam: [url=http://steamcommunity.com/id/gazikas]http://steamcommunity.com/id/gazikas[/url] Tai tiek, Iki :)
  11. Legit Haskis

    [CS:GO] Pasiūlymai serveriui

    1. Kaip ir Art, taip ir mane galit dasimest i friend lista, nes daznai bunu prie pc, tai panasiai visada galeciau ateit jeigu kas netaip serve. 4. Na, manau tokio dalyko kaip ir nereikia, panasius variantus gali padaryt ir adminai, nekarta esu uzmetes beacon ant teroristu kai puse komandos respe sedi, kam bereikalingai apkraut serveri su pluginais, juk kaip ir minejai, sis servas nelagina, tai kam padaryt kad lagintu?
  12. 1. Ga3 66 2. [url=http://steamcommunity.com/id/gazikas]http://steamcommunity.com/id/gazikas[/url] 3. 524
  13. Legit Haskis

    wh+aim

    Nice Aim hacks :D Tiesiog akivaizdziai matos kai taikinukas ant galvos sokineja :D
  14. O tu kada nors pagalvojai kad jis gal ne tau sake? O jei ir ake tai jis zymiai ramiau regavo i tavo perdeta atsikirtima, taip kad mano nuomone gag'o nusipelnei ;D
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search