Jump to content
Create New...

Kerk

Veteranas
  • Pranešimų skaičius

    211
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    20

Kerk paskutinį kartą laimėjo Vasario 21 2021

Kerk turėjo geriausiai įvertintą turinį!

1 sekėjas

Asmenine Informacija

  • Vieta
    Olandija
  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilyje apsilankė

4910 profilio peržiūros

Kerk's Achievements

Colonel

Colonel (22/27)

135

Reputacija

  1. Kerk

    free perma ban

    Tau tas pats, kaip ir Paehali. Tik tu bana pirmas gavai, nes ddosui aprimus pasakei voip "gerai, vyrai, ramu". Is 12 srv esanciu zinant, reikia tik 4 1 by 1 pasalint, kad rast, kuris ddosina. Pasirodo tu nekaltas, nes ddos po tavo ban aprimo tik trumpam ir po to vel prasidejo, todel gavai unban 🙂 Tldr: Unbanned.
  2. Kerk

    Perma ban uz nieka

    Trueee seni, kita kart pasitikrinsiu, kad frosty turi smurfa ir tau su main atejus ignoruosiu ban evade taisykle. P.s jeigu turi metoda, kaip uzbanint ddoseri apart baninant 1 by 1 nezinomus, ypac naujus (smurfus :OOOO ), kol dings ddos, prasau pasidalink su visais. Sitas godas unbanned! Good luck
  3. Kerk

    /Gag/Mute

    1. Tu mane ten ne tik lopu vadinai. 2. Istrynei zinutes, dabar apsimeti nuskriaustu, nes kaip ir kiekvienam kitam zaidejui tau si karta reikia issedet pilna bausme. 3. Kaip pats sakai, visada susitardavai, issipirkt bandydavai. Cia nera geras dalykas, kai uz pora euru gali issipisinet kiek nori. 4. Ne tik adminam lipi ant galvos, gal susimastyt reiketu. Mes ir taip daug "Pro akis praleidziam". Bet kai pas tave tokie sarasai bausmiu driekiasi, tai gal ne be reikalo. 5. As taves nekalbinu. Pats pradedi paliavas sneket, nes as is tu keliu adminu, kurie tau nesilanksto ir bausmes deda. 6. Tavo zinutes ir cia ir diskorde iskart perskaiciau, bet nera cia ka diskutuot. Tau buvo pasakyta uz ka gavai bausmes ir viskas. Pats parasei, kad supranti uz ka ir dar atsiprasei. O dabar apsisukes sakai, kad del ko taves baust. Ne tas sarasais, o tavo elgesys yra neadekvatus, gali zaist, bendraut ir be izeidinejimu. Jeigu susikeiki del zaidimo, kaip kas tave nusove ar diskusijoj, niekas demesio nekreipia. Tavo dauguma bausmiu yra - 30 min sitam sarase, kai tuo tarpu uz pakartotinus taisykliu pazeidimus bausmes turetu buti gerokai ilgesnes. Gali kitiems padekot, kad nededa to, ka turetu istikruju uzdet.
  4. Kerk

    Neužsitarnautas ponios banas , help

    Tu vista su invalidumu. Ir tu vista su invalidumu. Stipriai***
  5. Kerk

    Neužsitarnautas ponios banas , help

    Telemundo presenta. Niekas apie cytus nekalba. Ban gavai ne uz flash kill. Viskas parasyta reasone. Banas buvo uzdetas patikrint per demo su xray (nes serve tokios galimybes neturiu) kodel ta tavo pele sokineja , kai radare as ten uz sienos zmogu matau. Be xray as negaliu pasakyti ar tave rakina ar tiesiog random. 🙂 Perziurejau demo, pasirodo random. Kitas dalykas, jeigu sedi skambuti/pokalbi su kitu zaideju serverio, tai bukit malonios, sedekit vienoj komandoj, nes uz ghostinima irgi baninama. Pati zinai apie ka kalbu. 😄 Ir kai kalbat apie kdp/kda ir panasius stats, tai didziausi batonai net ir su cytais/ghostinimu nenusauna 🙂 Cia ne argumentas. Unbanned.
  6. Kerk

    del seno ban

    @DaTroller
  7. Kerk

    Banas del wh

    Perziurejau demo as ir dar 3 admin, visiskai nera prie ko prikibt. Atbaninu. Kiti admin savo nuomone isreiske admin chate, dar galit cia parasyt.
  8. Kerk

    Banas del wh

    Atbaninta nes vimo projekto gerai zinoma, ryt demo vistiek paziurekit kas galit, kad isitikint ir bus visiem ramu.
  9. Kerk

    unban, Rivenas

    Maina atsiprivatink, nes 0 info
  10. Kerk

    Gavau Ban perma

    Tai, kad vedziojai. Youtubej pasiziurek kaip su wh tikrint tuscius spotus, kad sunkiau pagaut butu, gl bandant su kitu smurfu. Lieki banned.
  11. Kerk

    Vel ban

    Nuosirdziai dekoju, pgr. Administratoriau.
  12. Kerk

    Vel ban

    Unbanned. Noreciau pridurt komentara ateiciai: Apie tave atsiliepe pora geresniu zaideju, kad zaidimo stilius labai itartinas (panasus i gold nova su radaru), pats spectatindamas nemaniau, kad uztenka irodymu, bet nutariau patikrint/ palaukt kitu admin nuomones. Acc gan naujas. Kartais begi nieko netikrindamas ir sustoji laikyt angle pries enemy. Perskaiciau tavo ankstesni posta ir su kitu fps patirtim/biski map awareness imanoma. Dekoju uz supratinguma, gl.
  13. Kerk

    Dėl ban'o 2 bachūrų serveryje

    Nuimu 4 dienas uz gera istorija.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search