Jump to content
Create New...

Sl1tis

Narys
  • Pranešimų skaičius

    7
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    2

Sl1tis paskutinį kartą laimėjo Balandžio 12 2023

Sl1tis turėjo geriausiai įvertintą turinį!

1 sekėjas

Asmenine Informacija

  • Vieta
    Kaunas
  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilyje apsilankė

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nebus rodomas kitiems nariams.

Sl1tis's Achievements

Private First Class

Private First Class (2/27)

6

Reputacija

  1. Sl1tis

    Del to rkk skundo

    Ir aš ten buvau, alų midų gėriau... Ką galiu pasakyt RKK gražiai pasakius tikrai ahuelinęs, tarpusavy čia tipo "prikolas" ir pnš, o poto pasiskundžia. Šiandien servery irgi gražiai jau šneka, lyg niekur nieko, make @_Fl0w admin again!
  2. 1. Nick žaidime, bei amžius ( Nuo 17metų ) - Sl1ty, 21 metai.2. Jūsų STEAM_ID arba profile( STEAM_0:0:00000000 ) - https://steamcommunity.com/id/sl1tis420/ 3. Trumpai papasakokite kodėl norite tapti Adminu? - Na tiesą pasakius, kartais tikrai nebūna admin'ų ir tenka rašyti į dc arba steam'ą kažkuriam admin'ui, todėl noriu prisidėti ir padėti palaikyti tvarką kartu. 4. Ar esate kada nors buvęs administratoriumi, jei taip kuriame serveryje? - CSGO neteko, 1.6 uzas.lt ir dar keliuose bet jau nepamenu pavadinimų. 5. Kiek laikote žaidžiate šitame projekte ( apytiksliai ) - Žaidžiau seniau, tada žaidžiau kitame projekte, bet gryžau čia ir dabar žaidžiu manau beveik metus be didesnių pertraukų. O šiaip kalbant apie aktyvumą, prisijungiu kiekvieną dieną, kartais valandai, dviem, o laisvesnėmis dienomis (kai nereikia į darbą) būnu ir keturias ar net daugiau. 6. Kurio serverio administratoriumi norite tapti ( #Public, #Retake, AWP ir t.t ) - #Public 7. Ką darytumėte, jeigu žaidėjas ( galbūt netgi draugas ) nusižengtų taisyklėms? - Tai visų pirma žiūrint kokioms taisyklėms nusižengia, jeigu menkas nusižengimas tai įspėjimas visų pirma, o jei kažkas rimčiau ir su įspėjimu neapsieiname, tai irgi žiūrint pagal situaciją gag/mute/ban ir nesvarbu ten draugas ar ne. 8. Kaip manai, kuo tu busi idomus zaidejams ir kaip sugebesi kuo daugiau ju pritraukti i projekta? Savo tobulumu tikriausiai, o jei rimtai, ne viskas nuo manęs vieno priklausytų, priklauso nuo visos bendruomenės ar ateis naujų žaidėjų ar ne, bet prižiūrint tvarką ir palaikant gerą žaidėjų skaičių bei atmosferą, manau atkreiptų dėmesį ir nauji žaidėjai.
  3. 1. Nick žaidime, bei amžius ( Nuo 17metų ) - Sl1ty, 21 metai. 2. Jūsų STEAM_ID arba profile( STEAM_0:0:00000000 ) - https://steamcommunity.com/id/sl1tis420/ 3. Trumpai papasakokite kodėl norite tapti Adminu? - Nes reik bent vieno tobulo, o šiaip tai nežinau, pamačiau kad ieškomi, tai pagalvojau reik pabandyt prisijungt prie komandos. 4. Ar esate kada nors buvęs administratoriumi, jei taip kuriame serveryje? - CSGO neteko, 1.6 uzas.lt ir dar keliuose bet jau nepamenu pavadinimų. 5. Kiek laikote žaidžiate šitame projekte ( apytiksliai ) - Žaidžiau kažkada seniau, tada daugiau žaidžiau kitame serveryje, na ir dabar vėl čia, tai manau sudėjus be pertraukos tos tai pora metų gal kažkur. 6. Kurio serverio administratoriumi norite tapti ( #Public, #Retake, AWP ir t.t ) - #MASOFKĖ 7. Ką darytumėte, jeigu žaidėjas ( galbūt netgi draugas ) nusižengtų taisyklėms? - Tai žiūrint kokioms dar taisyklėms nusižengia, jeigu ten menkas nusižengimas tai įspėji pirma, o jei kažkas daugiau tai šauni baudų ir nesvarbu ten draugas ar ne 😄 8. Kaip manai, kuo tu busi idomus zaidejams ir kaip sugebesi kuo daugiau ju pritraukti i projekta? Savo tobulumu tikriausiai, šiaip nu ką žinau, ne viskas nuo manęs čia priklausytų, priklauso nuo visos bendruomenės ar ateis naujų žaidėjų ar ne, bet prižiūrint tvarką ir palaikant gerą skaičių žaidėjų, manau atkreiptų dėmesį ir nauji žaidėjai.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search