Jump to content
Create New...

99+7

Narys
  • Pranešimų skaičius

    3
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Asmenine Informacija

  • Vieta
    sa
  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilyje apsilankė

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nebus rodomas kitiems nariams.

99+7's Achievements

Private

Private (1/27)

0

Reputacija

  1. 99+7

    BAN

    Čia mano pc klaida buvo pasirodo CSGO detektino kažkokį failą iš C:\Windows\System32\xzipdui.dll, neveltui aš visur ban ir gavau visuose servuose, o čia buvau įsirašęs win11 tapačia valandą įsijungiau cs ir gavau pas jus ban, paskui nuėjau į kitą serverį vėl ban, nuėjau dm irgi ten ban už cheat ir tik dabar išsiaiškinau kad tas file atsirado pc, net per cslogs rodė jo klaidą, o dabar grįžau atgal į win10 ir ir to file nėra ir klaidos nemeta, bet per tą file dar visur 😞bane Tik keista kodėl Faceit AntiCheat to file nerado ir galėjau ramiai žaisti, o čia community serveriai, bei matchmaking mesdavo error dėl vac.
  2. 99+7

    BAN

    4 eurus ant VIP išleidi ir paskui gauni ban nuo sistemos, nes tipo cheat buvau pajungęs? Nemanau jei cheat būčiau pajungęs, būčiau dar tą unban rašęs. + - 4eurai išleisti...
  3. 99+7

    BAN

    Jūsų Nick bei steam ID - 진흙 - LIAULĖĖĖ^LA , https://steamcommunity.com/id/gffgfgd/ Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( PUBLIC, RETAKES ir t.t) - PUBLIC Ką darėte prieš gaunant baną - Nespėjo užkrauti žemėlapio iškarto iškrito lentelė su ban'u. Kuris admin nubaudę ? - Anti-Cheat sistema.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search