я банан 4 Posted June 4 (edited) Jūsų Nick bei steam ID - я банан 76561198107186996Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( PUBLIC, RETAKES ir t.t) - RETAKESKą darėte prieš gaunant baną - Zaidziau kaip ir kiekviena diena. Administratorius nusprende uzbaninti BE ispejimo uz "cl_nigga" tag. Nesenai atvykes administratorius i admin komanda nepazysta taisykliu bei ju bausmiu. Nesu gaves jokio ispejimo nuo administratoriu per daugiau nei menesio zaidimo su tokiu tag. Įžeidžianti clan/nickname užrašą, cheats reklama ( Priklausomai nuo įžeidimo/žodžių ban laikas ) : 1. Įspėjimas 2. 20000min-100k min; 3. 500k min; - Permament. Kuris admin nubaudę ? - jL Edited June 4 by я банан 2 Share this post Link to post Share on other sites
wag1 2 Posted June 4 noreciau pridurti. serveris buvo pilnas, administratorius jl ilga laika sedejo eileje, todel isbanindamas si asmeni norejo pagreitinti patekimo procesa i zaideju gretas. 2 Share this post Link to post Share on other sites
я банан 4 Posted June 4 (edited) Kaip ir minejo vartotojas "wag1", kad administratorius turejo tiesiogine nauda uzblokuodamas mane - kaip zinote retakes serveryje vienu metu gali zaisti tik 10 zaideju ir as buvau vienas is ju. Pavelaves adminstratorius nespejo papulti i zaidima, ir buvo spectator, del to piktnaudziaudamas savo administratoriaus privilegijomis uzblokavo mane, kad greiciau galetu zaisti pats Edited June 4 by я банан 2 Share this post Link to post Share on other sites
lauris' 39 Posted June 4 jL nėra dar nė vieno bano uždėjęs, gal kicką gavai 😄 1 Share this post Link to post Share on other sites
я банан 4 Posted June 4 37 minutes ago, lauris' said: jL nėra dar nė vieno bano uždėjęs, gal kicką gavai 😄 Ne debilas, kad prisijungt dar karta i serveri nemokeciau Share this post Link to post Share on other sites
geronimo 190 Posted June 4 prieš 45 minutes (-čių) , lauris' parasė: jL nėra dar nė vieno bano uždėjęs, gal kicką gavai 😄 Nežinau tiksliai kas čia per situacija, bet aš lygiai taip pat kaip lauris nematau jokio jL bano sistemoj. Share this post Link to post Share on other sites
я банан 4 Posted June 4 Serveryje tuo metu buvo 2 administratoriai, po mano bano gavimo, draugai paklause uz ka gavau bana, administratorius "jL" atsake uz tag. Share this post Link to post Share on other sites
PysT 113 Posted June 5 musu anitcytas nelabai meluoja. geros dienos . Reason [HAC1] - Busted for using cheats. Banned by Admin Anti-Cheat 1 Share this post Link to post Share on other sites
я банан 4 Posted June 5 34 minutes ago, PysT said: musu anitcytas nelabai meluoja. geros dienos . Reason [HAC1] - Busted for using cheats. Banned by Admin Anti-Cheat Я краш != я банан Share this post Link to post Share on other sites
PysT 113 Posted June 5 ziuriu, taves net nerodo ban sistemoi . Share this post Link to post Share on other sites
PysT 113 Posted June 5 kantrybes , meginam ispresti problema. Share this post Link to post Share on other sites
geronimo 190 Posted June 5 prieš 7 minutes (-čių) , я банан parasė: Я краш != я банан Aš pats vos nepadariau šitos klaidos vakar 😄 Mano nuomone tokia: 1. Laukiam, ką pakomentuos @jL- 2. @MaSk Kaip čia gali būti banas, kurio nerodo sistemoje? Įtariu tik tu gali atsakyti ir padėti šiam piliečiui. 3. Gerb. я банан, kadangi situacija keista belieka paprašyti kantrybės. Išsiaiškinsime viską, tikiuosi, jau netrukus. 1 Share this post Link to post Share on other sites
MaSk 514 Posted June 6 On 6/4/2022 at 6:58 PM, я банан said: Jūsų Nick bei steam ID - я банан 76561198107186996Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( PUBLIC, RETAKES ir t.t) - RETAKESKą darėte prieš gaunant baną - Zaidziau kaip ir kiekviena diena. Administratorius nusprende uzbaninti BE ispejimo uz "cl_nigga" tag. Nesenai atvykes administratorius i admin komanda nepazysta taisykliu bei ju bausmiu. Nesu gaves jokio ispejimo nuo administratoriu per daugiau nei menesio zaidimo su tokiu tag. Įžeidžianti clan/nickname užrašą, cheats reklama ( Priklausomai nuo įžeidimo/žodžių ban laikas ) : 1. Įspėjimas 2. 20000min-100k min; 3. 500k min; - Permament. Kuris admin nubaudę ? - jL Pabandyk dar karteli jungtis, nes niekur taves nerodo tarp ban'u. Share this post Link to post Share on other sites
я банан 4 Posted June 6 1 hour ago, MaSk said: Pabandyk dar karteli jungtis, nes niekur taves nerodo tarp ban'u. katik pabandziau, vistiek bane. Share this post Link to post Share on other sites
PysT 113 Posted June 6 meginau atbaninti ir raso kad tu net neturi bano ...... [SourceBans++] No active bans found for that filter Share this post Link to post Share on other sites
я банан 4 Posted June 6 (edited) 1 hour ago, PysT said: meginau atbaninti ir raso kad tu net neturi bano ...... [SourceBans++] No active bans found for that filter ir ka man dbr daryt? sedziu ramiai. jL kazkokia slapta komanda/methoda rado kur nerodo 😄 Edited June 6 by я банан Share this post Link to post Share on other sites
PysT 113 Posted June 6 na jai owneris sugebes ispresti sita stebukla tada valio, jai ne , tuomet nelabai ka padryti galime ...... @MaSk Share this post Link to post Share on other sites
MaSk 514 Posted June 6 1 hour ago, я банан said: ir ka man dbr daryt? sedziu ramiai. jL kazkokia slapta komanda/methoda rado kur nerodo 😄 59 minutes ago, PysT said: na jai owneris sugebes ispresti sita stebukla tada valio, jai ne , tuomet nelabai ka padryti galime ...... @MaSk Isprest zinoma, kad isspresim. Screenshote dabar matosi, kad ban yra ne sourcebans sistemoj, o vidinej. Ryt ryte pasiziuresiu kai prie pc atsisesiu. 1 Share this post Link to post Share on other sites