Amethyst Posted August 10, 2017 Author Share Posted August 10, 2017 1. Nick zaidime amethyst2. Amzius 213. STEAM_ID (tik originalu zaidima turintys zaidejai) STEAM_0:0:1234560584. Ar esate kada nors buve administratoriumi? Esu dirbes administratorium sporto klube, cia kazkas panasaus manau.5. Kokiame serveryje buvote? Pirmam, nes antram isgyvent reik6. Kiek laiko praleidziate musu serveriuose? Nelygu per kiek laiko gaunu mute.7. Kokio zaidimo administratoriumi norite tapti(TF2/CS:GO - kuriame serve?) CSGO, visuose imanomuose.8. Ka darytumete,jeigu zaidejes keiktusi per mikrofona? Isvesciau pailset i koncentracijos stovykla.9. Jeigu jus rekomenduoja kitas administratorius, cia galite parasyti jo nick. Sky Circle, Clarity.10. Kaip dar zadate prisideti prie projekto be tvarkos priziurejimo? (t.y Event rengimai, forum priziurejimas, dar kazkas kas butu naudinga projektui...) Pirmoj vietoj - priziuresiu foruma, nes cia kipisai vyksta, o antroj vietoj zadu prisideti prie projekto apart tvarkos priziurejimo kazkuom, kas butu naudinga projektui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
★Vip★ skycircle Posted August 10, 2017 ★Vip★ Share Posted August 10, 2017 Isiblaivyk ir nesmoniu nedaryk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
★Vip★ LittleOne Posted August 10, 2017 ★Vip★ Share Posted August 10, 2017 kadangi paminejai 2 adminus kurie taves beveik nezino net ir tikrai nesiule, palikesiu sekmes kita karta. atmesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amethyst Posted August 10, 2017 Author Share Posted August 10, 2017 blet. tai cia negerai Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaylorSwift Posted August 10, 2017 Share Posted August 10, 2017 Pravalot neaktyvius adminus ir imat šitą žmogų į savas gretas. Ai, dar man mute nuimkit, nes jau ašaras spaust pradedu iš liūdesio.. :( Sky paverkė troliui į kišenę, noriu ir aš kam nors paverkt. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
★Vip★ skycircle Posted August 10, 2017 ★Vip★ Share Posted August 10, 2017 [quote author=TaylorSwift link=topic=1659.msg20826#msg20826 date=1502390104]Pravalot neaktyvius adminus ir imat šitą žmogų į savas gretas. Ai, dar man mute nuimkit, nes jau ašaras spaust pradedu iš liūdesio.. :( Sky paverkė troliui į kišenę, noriu ir aš kam nors paverkt. :([/quote]Sky neverke troliui i ta kišenę o pats prisibazarinai ten kad gavai mute. Art buvo tau nuemes tai galejiai pabut ramus o ne plakt liežuviu. O šitas žaideja nei aš nei Clarity nerekomendavo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Art Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 +1 uz humora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amethyst Posted August 11, 2017 Author Share Posted August 11, 2017 [quote author=Art link=topic=1659.msg20842#msg20842 date=1502428920]+1 uz humora[/quote]tai kad krw minusa uzdejai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest v1tal1k Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 Vien uz ta "krw" minusu 40 jau turi. Nepasiseke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amethyst Posted August 15, 2017 Author Share Posted August 15, 2017 cia vien del mano unikalaus vardo, supisti hateriai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts