Jump to content
Create New...

gelele

★Vip★
  • Pranešimų skaičius

    297
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    18

gelele paskutinį kartą laimėjo Balandžio 18 2018

gelele turėjo geriausiai įvertintą turinį!

3 sekėjų

Apie gelele

Asmenine Informacija

  • Vieta
    Vilnius
  • Lytis
    Moteris

Paskutiniai profilyje apsilankė

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nebus rodomas kitiems nariams.

gelele's Achievements

Brigadier General

Brigadier General (23/27)

0

Reputacija

  1. gelele

    Dėl griežtumo

    Uzkliuvai sasa? :D :D Kam rasai su lietuviskais zenklais jeigu berastis esi, protingesnis gi neatrodai :) Ka noresiu ta darysiu, jau tu tai man nepaaiskinsi, vaikeli :)
  2. gelele

    Dėl griežtumo

    Nenoriu net diskutuot cia su tavim, bukagalvi :) Auk tu tik greiciau ir fsio :)
  3. gelele

    Dėl griežtumo

    Stai jum puikiausias pavyzdys, kaip kazkoks snarglius adminas, sedi pagr administracijos siknoje, gindamas troli bando dar giliau prinert, visiskai nevaldo savo leksikos ir rodo kaip sitam projekte yra gerbiami zaidejai :) Ir jeigu nepastebejai as tikrai gerokai sumazinau savo aktyvuma tiek forume tiek servuose, mazas spuogiau :) Svarbu tau trolio pimpio uztenka, skyjuk :)
  4. gelele

    Dėl griežtumo

    Nezinau kokio jus grieztumo norit dar cia, jeigu trolis ir taip net nelosdamas serve, per weba pisa mutus ale "paziurejes" kazkokius demo, nors visi puikiai zinom dazniausiai del asmeniniu priezasciu ir mazo pimpio :) Taip kad loskit kaip lose, prie adminu nesikeikit, geriausia tai lyskit I subine, jiems tai labai patinka :) O geriausias patarimas isvis kuo maziau ten lankykites :)
  5. gelele

    Global elite

    Zuba jau tu mane suzavejai, kad cia apsukai puse masofkiniu aplink pirsta, kurie viska uz gryna piniga priima ir puola rimtai atrasinet bei patarimus dalint :D Galesim eit mm lost ir taip, as nelosiu del ranko, supreme pasikeliau vien trolindama matchus ir zvengdama, o ne besiboostindama su premaidais pati sededama gale :) Losiu ir su goldnovom ir su silveriais ir globalais, man svarbiausia butu smagu, o ne prakaituotas tryhard :P see ya :) :)
  6. Visiskai nesutinku, cia matyt pagal skoni. Jeigu sakai, kad tik pradejai kazka ir cia tavo pirmas darbelis, tai sakyciau visai vykes. Tavo sukurtas logo atrodo 100000k geriau, nei sitas kuris yra forumo virsuje kairiajame kampe. Saunuolis, nesustok, mokinkis ir tikrai ismoksi. Jeigu dar sieji su ateitim kazka tokio, tai butinai gerink igudzius, neabejotinai pravers darbuose :)
  7. gelele

    Augintinis

    Arba miegot ant betvarkes
  8. gelele

    Augintinis

    Maniskis irgi megejas tyharint. Veisle: Persu Egzotas
  9. Gerai kad pasakei kad tik siukslem deda tai tau uzdejau :D tai ir as tada prie prodesoriaus prisidesiu irgi nuomones kad tu glusas kokiu reta ir puoseleji savo pacia durniausia savybe galvodamas kad del jos tave megs zmones :D nu fenomenas :D tas tavo profkinis mentalitetas per krastus verziasi... vargse mociute :D
  10. Seniai taip smagu nebuvo skaitant :D mldc profesoriau labai taikliai :) dabar turetu dar lemonas, sky, verticas ir ziniuonis minusiukus tau uzdet, kad pasakei kazka blogo ant profkinio troliuko :D zinok saikom cia puola, atsargiai :D
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search