Jump to content
Create New...

ledzitas

★Vip★
  • Pranešimų skaičius

    241
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    12

ledzitas paskutinį kartą laimėjo Balandžio 20 2022

ledzitas turėjo geriausiai įvertintą turinį!

Apie ledzitas

Paskutiniai profilyje apsilankė

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nebus rodomas kitiems nariams.

ledzitas's Achievements

Colonel

Colonel (22/27)

111

Reputacija

  1. ledzitas

    jLgoat aplikacija i adminus

    Rimtas cseris,bus adminas bus tvarka.😎
  2. ledzitas

    Gavau bausmę!

    Pilkiuke uz nieka nebanina, bet kiti banina xaxaxaxa
  3. ledzitas

    ledzitas i adminus

    Nu kaip tu nesupranti.. Gausiu administratoriu ,tai paimsiu ir prabaninsiu tuos zaidejus kurie su modeliais begioja. Ir man nieko nereikes tvarkyt ir zaidejai laisvo laiko daugiau tures.
  4. ledzitas

    ledzitas i adminus

    Nu tai 10sekundziu i savaite neuzteks? Kiek mazdaug reiketu praleisti serveryje jog gauti administratoriaus pareigas? Galiu ir dvi ar tris minutes, bet neilgiau nes i didelius errorus sunku saudyti. Galvoju gauti administratoriu ir isbaninti visus errorus. Ka apie tai manai?
  5. 1. Nick žaidime bei amžius Gejus sesiolikmetis 2. Jūsų STEAM_ID STEAM_0:1:208641994 3. Trumpai papasakokite apie save ir kodėl norite tapti Adminu? Nes esu daunas ir manau jog jeigu tapsiu administratorium ,tai nebeliks erroru serveryje kuriuos matau vos prisijungiant i servery ir gyvensiu geriau negu gyvenau iki siol, nes gryzau i lietuva ir kaip debilas nieko nebedarau tik zaidziu csgo, 120hr per past 2weeks. Uzuojauta prasau pareiksti man ir suteikti siek tiek motyvacijos jog gyvenciau taip kaip gyvenau pries gryztant i lietuva ir pradedant zaisti kompiuterinius zaidimus. 4. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? esu 1.6 ir css 5. Kokiame serveryje buvote? egp, snh ir css vamzdyje 6. Kiek laiko praleidžiate mūsų serveriuose? (apytiksliai į dieną, į mėnesį) 10 sekundziu i savaite,nes visur vien errorai ir jau net sapnuojasi jie man.. 7. Kurio serverio administratoriumi norite tapti (#1, #2, dm servas) Visur! 8. Ką darytumėte, jeigu žaidėjes (galbūt netgi draugas) nusižengtų taisyklėms? Kadangi jis mano draugas, o friends is friends, tai as jam nieko nedaryciau:) Nebent pasakyciau kad tesk tai ka darai, bet taip jog nematytu kiti administratoriai nes gali buti nubaustas. O jeigu nusizengtu paprastas zaidejas,tai iskarto permament bana duociau jog galetu pabut donorai sitam projekte ir pirkt unbana uz kazkiek ten euru, nes jug mano administratoriaus alga vistiek zaidejai gaus islaikyt. 9. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? (forumo prižiūrėjimas, patirtis gaudant cheatus, demo stebėjimas, donates eventams...) Forume esu aktyvus ir turiu +rep kaip matote. Supirkineju skinus su sio forumo reputacija visi eina pirmi ir po to negauna pinigu, bet as nescaminu tiesiog stengiuosi del sio projekto jog eventams siek tiek pinigu skirti, nes bahurams reikia prizu. Viskas del mano gerumo ir gyvenimo pamokos jog jei neapipisi pirmas tu tai apipis tave 🙂 o apie chytu gaudimus ir demo stebejimus. Manau cheateriai egzistuos visada ir ju neisnaikinsim. Siulymas butu bent viena serveri padaryt kuriame galetu susirinkt cheateriai ir linksmai palost bei istestuot cytus.
  6. Cia taip easy butu man,bet gaila ne lietuvoj ir be pc
  7. ledzitas

    Ban

    😄
  8. ledzitas

    Lil Peep !4RC4N01D!

    🤣😎😎😎 eik amerikonam pasiulyk. Turetu paimt koks debilas
  9. ledzitas

    Lil Peep !4RC4N01D!

    Debyl. XD jei kas bent 3raktus duos tai buk patenkintas,ne lietuvoj lietuviams siulyt tokius cardus
  10. Kolkas aiskus favoritai nighty su loudly nu ir dar gal fylzas jeigu normaliai cesa losia,bet gl visiems kitiems,duokit paprakaituot sitiems triems lavoneliams
  11. ledzitas

    banas

    Koks nevykelis turi but jog ant pubg cytint wtf dude
  12. ledzitas

    Banas

    Dar gyvas. O ka pist vel norit
  13. ledzitas

    Banas

    XDDDD 1.6 LAIKAIS TOX BAJERYS NET NEPAJEJTU,^_^^_^^_^^_^^_^
  14. ledzitas

    Banas

    Uz nickname forume nenuimt bano,o vericui nuimt admina nes botas
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search